Načelnik općine Ilinden (Republika Makedonija) u posjetu Općini Rešetari

nacelnik-opcine-ilindenOpćina Rešetari dugi niz godina njeguje prijateljske i partnerske odnose s makedonskom općinom Ilinden, Delegacija općine Ilinden povodom XXI. Reštaračkih susreta pjesnika došla je u posjet reštaračkim prijateljima, na čelu s načelnikom Žikom Stojanovski.

Uz provedeno vrijeme s pjesnicima u sklopu manifestacije, obojica načelnika upoznali su prisutne s radom općina i ulaganjima kako u kulturu tako i svim drugim razvojnim projektima bratskih općina Ilinden i Rešetari. Načelnik općine Rešetari upoznao je načelnika Ilindena sa svim projektima u realizaciji, onih koji su završeni kao i one koji se planiraju, te se razmišlja o suradnji općina u mogućim zajedničkim kandidiranjima na nekim projektima europskih fondova preko granične suradnje.

Delegacija Ilinden ostala je iznenađena razvojem školstva, od energetske obnove do novog modela učenja kroz EU projekt opremljenosti e-škola, te planova dogradnje škole.

- Dragi Makedonci, nadamo se da ste se lijepo zabavili i družili u Rešetarima ovaj vikend, te da ste od zadnjeg susreta puno toga novoga vidjeli i da smo Vam prenijeli naša dobra iskustva u povlačenju novca iz EU fondova koja će Vam zasigurno biti od koristi – naglasio je načelnik Zlatko Aga.

jpgFOTO GALERIJA

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...