OBAVIJEST

vreceVREĆICE ZA KORISNI OTPAD

OBAVEZA POČETKA RAZVRSTAVANJA OD 01.07.2019.
Svim korisnicima koji stanuju u kućama podijeljene su vrećice za korisni otpad. Svako domaćinstvo dobilo je plave vrećice (za papir i karton) i žute vrećice (za sve vrste plastičnih boca uz napomenu da ostatke od mlijeka i jogurta treba isprati). Navedeni korisni otpad koji se stvori u kućanstvu odlažite u za to namijenjene vrećice.

Papir će se odvoziti svaki mjesec, tj. svaki treći ponedjeljak u mjesecu, dok će se plastika odvoziti svaki drugi (parni) mjesec, tj. treći četvrtak u parnom mjesecu.
Mole se građani da vrećice ostave na mjestima gdje ostavljaju i kante za komunalni otpad prema navedenom planu.
Napominjemo da će korištenje vrećica biti privremeno te će do kraja godine biti podijeljene posude za istu namjenu.

ŠTO OVE PROMJENE ZNAČE ZA VAS?

Čipiranje posuda te određivanje točnog vremena i broja pražnjenja omogućuje jedan suvremeniji i kvalitetniji pristup pružanja usluge što bi u konačnici trebalo rezultirati i većim zadovoljstvom korisnika, tj. Vas. Razvojem svijesti o važnosti razvrstavanja otpada te samim postupkom razvrstavanja u vrećice „na kućnom pragu" i predajom korisnog otpada našim djelatnicima, znatno ćete umanjiti ukupnu količinu otpada koja završi na odlagalištu. Time dajete svoj doprinos zaštiti okoliša i brinete o ekološkoj budućnosti svoje općine.

Molimo Vas za suradnju i unaprijed se zahvaljujemo!

UPUTE

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...