Održana savjetodavno – informativna radionica / Mjere iz Programa ruralnog razvoja za 2021. godinu

20210329 200510Jučer je u prostoru Dječjeg vrtića Čarobni svijet u Adžamovcima održana tribina i prezentacija najavljenih mjera iz Programa ruralnog razvoja u tekućoj 2021. godini s naglaskom na – Mjeru 04 „Ulaganja u fizičku imovinu“ i Mjeru 06 „Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja“. Radionicu je organizirala Općina Rešetari, a vodila Ivana Gorički Bionda, vlasnica tvrtke LAGO CONSULTING. Na radionici je bio nazočan i predstavnik Agencije za poljoprivredu i hranu Zlatko Kausal.

Ivana Gorički Bionda upoznala je sve prisutne sa mjerama iz Programa ruralnog razvoja kako bi na vrijeme bili informirani o pojedinim Natječajima Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i uvjetima za prijavu na iste. Predstavila je indikativan plan objave Natječaja te ih pozvala da se slobodno obrate ukoliko su zainteresirani za kandidiranje na najavljene natječaje.

„Poljoprivrednici su danas u teškoj situaciji. Iskoristite priliku za dobivanje EU sredstva kako bi unaprijedili svoje poslovanje. Uđite u rizik, budite hrabri i prijavite se na navedene Natječaje. EU sredstvima modernizirajte i opremite, odnosno rekonstruirajte svoja gospodarstva. Sve što ne povučete vi, dobiti će netko drugi. Sretno svima u daljnjem radu i poslovanju“ – istaknuo je načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga.

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...