za baner video

 

Općini Rešetari dodatni milijun i sto sedamdeset tisuća kuna za sufinanciranje EU projekata

vrticNataša Tramišak, ministrica ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, uručila je načelniku Općine Rešetari ugovore o sufinanciranju provedbe EU projekata.

Ovime je Općina Rešetari za projekt „ Izgradnje građevine javne i društvene namjene – Dječji vrtić „ Čarobni svijet“ u Rešetarima“ osigurala dodatnih više od milion i sto sedamdeset tisuća kojima se dvostruko smanjio iznos sufinanciranja navedenog projekta iz općinskog proračuna.

Navedeni projekt u konačnici će se sufinancirati, kao i prethodno Reciklažno dvorište u iznosu od 90 posto vanproračunskim novcem ( 80% EU , 10% MRRFEU, 10% Općina Rešetari) . Ugovori su potpisani temeljem uspješne prijave Općine Rešetari na Javni poziv MRRFEU-a za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini, a sredstva su odobrena u maksimalno mogućem iznosu sufinanciranja.

Općina Rešetari, svjesna izuzetno zahtjevnih financijskih okolnosti na realizaciji projekata od interesa za kvalitetu života u svih sedam naselja Općine i dalje maksimalno koristi mogućnosti financiranja iz EU Fondova i drugih vanproračunskih iznosa.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...