za baner video

 

Vatrogasci općine Rešetari bogatiji su za još jedno vatrogasno vozilo dovezeno iz austrijskog Tirola

24Jučer 21.11.2021. je putem donacije DVD-u Gunjavci iz austrijskog Tirola, grada St. Anton – Arlberg i njihovog dobrovoljnog vatrogasnog društva, darovano kombi prijevozno vozilo WW Caravela 4x4 , 2002. godina , koje će mnogo pomoći gunjavačkim vatrogascima pri intervencijama na koje izlaze članovi DVD-a Gunjavci.

Po vozilo u Tirol, uz predsjednika DVD-a Branimira Mikolčevića i tajnika Marka Mikolčevića , delegaciju je predvodio načelnik općine Rešetari Zlatko Aga, koji je vodio i predstavnike DVD-a Donja Bebrina ( Općina Klakar) na inicijativu Vatrogasne zajednice županije Brodsko-posavske, koji su dobili također donaciju Tirola, kombi Mercedes od grada Obsteig.

Ovim vatrogasnim vozilom ojačati ćemo naše vatrogasne snage u svim intervencijama koje budu stavljene pred njih. Vozilo je u odličnom stanju i dobro opremljeno koje će vatrogascima značajno pomoći na intervencijama.

Zahvalio bi se prije svega velikom čovjeku pokrajine Tirol, Peteru Logar, koji nam je pomogao u ovij vrijednoj donaciji, kao i zapovjedniku FF St. Anton – Arlberg Martinu Raffeiner na darovanju odličnog vozila WW Caravele i novom prijateljstvu, te našem prijatelju Dragi Čajiću koji nam je bio na ovom putu prevoditelj – istaknuo je u pozdravnom govoru načelnik Zlatko Aga u prostoru FF. St. Anton Arlberge.

Po dolasku u Gunjavce novog vozila, članovi DVD-a su priredili doček vozila i delegacije te je tom prigodom župnik župe Zapolje odmah posvetio vozilo i članove društva DVD-a Gunjavci.

Za naglasiti je da je ove godine u DVD Gunjavce dosta uloženo i to u opremu cca 100 tisuća kuna kao i u uređenje postojeće spremnice i garaže 25 tisuća kuna.

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...