Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću - Nacrt prijedloga Programa poticanja poduzetništva za poduzetničku zonu Rešetari

       

Općina Rešetari na temelju odredbi članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama ("Narodne novine" broj 25/13, 85/15) objavljuje

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU

 

Nacrt prijedloga Programa poticanja poduzetništva za poduzetničku zonu Rešetari

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću provest će se u trajanju od 21. rujna 2022. godine zaključno sa 21. listopad 2022. godine. Pozivamo Vas da dostavite svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga Programa poticanja poduzetništva za poduzetničku zonu Rešetari putem e-maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na obrascu u prilogu.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe za vrijeme trajanja javne rasprave i savjetovanja mogu se uputiti putem obrasca (u prilogu) na stranici Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću. Prijedlozi, komentari i primjedbe moraju sadržavati adresu podnositelja i biti čitko i razumljivo napisani, uz jasno navođenje dijela Nacrta prijedloga Programa na koje se odnose te biti dostavljeni u gore navedenom roku.

Po završetku savjetovanja svi prijedlozi pristigli u propisanom razdoblju, biti će pregledani i razmotreni te će se o istom sastaviti Izvješće o usvojenim i odbijenim prijedlozima koje će biti javno objavljeno na web stranici Općine Rešetari – www.resetari.hr.

Na temelju pristiglih prijedloga sudionika savjetovanja formulirat će se konačni tekst Prijedloga Programa poticanja poduzetništva za poduzetničku zonu Rešetari o čijem će usvajanju raspravljati Općinsko vijeće Općine Rešetari kao nadležno predstavničko tijelo.

U prilogu dokumentacija.

 

NAČELNIK

Zlatko Aga

Programa poticanja poduzetništva za poduzetničku zonu Rešetari

 

 

 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...