za baner video

 

Potpisani ugovori za sufinanciranje projekata sportskih i lovačkih udruga s područja Općine Rešetari

Udruge građana koje se bave sportskim i lovačkim programima ove će godine za redovan rad i razne projekte ostvariti 26.000,00 EUR iz proračuna Općine Rešetari. Ugovori o sufinanciranju programa sportskih i lovačkih udruga, iz proračuna Općine Rešetari, potpisali su predstavnici sportskih i lovačkih udruga, zajedno s načelnikom općine Rešetari Zlatkom Agom, u utorak 4. travnja 2023. godine u općinskoj vijećnici u Rešetarima.

Prije samog potpisivanja, sve predstavnike, srdačno je pozdravio općinski načelnik Zlatko Aga. Zahvalio je svim udrugama na trudu u pripremanju projekata za sufinanciranje i zaželio da se svi odobreni projekti i realiziraju.

Prilikom potpisivanja Ugovora načelnik je podijelio sportskim udrugama nogometne lopte.

Podsjetio je općinski načelnik i sve korisnike sredstava općinskog proračuna Općine Rešetari da prije isplate sredstava moraju podnijeti zahtjev, a nakon realizacije javnih potreba i izvješće o utrošenim sredstvima. Potpisivanjem ugovora o sufinanciranju iz općinskog proračuna Općine Rešetari, sve udruge moći će, bez većih problema, ostvariti planiran rad i realizaciju projekata za koje su im odobrena financijska sredstva.

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...