za baner video

 

Održana godišnja redovna izvještajna 27. Skupština Udruge matice hrvatskih umirovljenika Općine Rešetari

Udruga umirovljenika Općine Rešetari u nazočnosti brojnih članova Udruge i gostiju održala je 18. svibnja 2023. godine redovnu izvještajnu Skupštinu u prostorima Društvenog doma u Rešetarima. Sve prisutne je pozdravila predsjednica Udruge Milka Perković i zahvalila svima na nazočnosti Skupštini.

Podneseni su izvještaji o radu Udruge u 2022. godini kao i Plan rada i Financijski plan za 2024. godinu koji su jednoglasno i prihvaćeni.

Udruga radi već 27 godina i okuplja umirovljenike iz svih sedam naselja Općine i svojim radom i organiziranjem izleta i drugih sadržaja nastoji barem malo obogatiti  umirovljeničku svakodnevnicu svojim članovima.

Predsjednica se zahvalila svima koji podržavaju rad Udruge, a posebno Općini Rešetari i načelniku Zlatku Aga na sufinanciranju izleta i svakoj dugoj pomoći.

Nazočnima se obratio ravnatelj Osnovne škole Ante Starčević iz Rešetara gospodin Tihomir Batalo, zahvalio na pozivu, čestitao Udruzi na svemu što čini za umirovljeničku populaciju i poželio uspjeh u radu kao i suradnju i pomoć.

U ime načelnika prisutne je pozdravio općinski vijećnik gospodin Ivo Sedlaček, čestitao Udruzi i obećao daljnju podršku Općine u radu udruge u narednom razdoblju.

Predsjednica se zahvalila gostima naglasivši da Udruga nastavlja s radom i dalje trudeći se biti uspješnija i sadržajnija.

Uslijedilo je druženje uz domjenak.

Predsjednica Udruge: Milka Perković

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...