za baner video

 

Konačna bodovna lista

ScreenShot001

Povjerenstvo za pregled i ocjenjivanje prijava pristiglih na Javni natječaj za prikupljanje ponuda fizičkih osoba za sufinanciranje projekata povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Općine Rešetari donijelo je Konačnu bodovnu listu.

pdf Zaključak o utvrđivanju bodovne liste

pdf Zapisnik o konačnoj bodovnoj listi

 

 

 


____________________________________________________________________________________

Neslužbena bodovna lista - 2. krug


Povjerenstvo za pregled i ocjenjivanje prijava pristiglih na Javni natječaj za prikupljanje ponuda fizičkih osoba za sufinanciranje projekata povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na području Općine Rešetari donijelo je Neslužbenu bodovnu listu.

OPŠIRNIJE - NESLUŽBENA BODOVNA LISTA______________________________________________________________________Općina Rešetari podupire ugradnju energetski učinkovite stolarije i fasada na obiteljskim kućama te je s tim ciljem u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisala 2. krug Javnog natječaja za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na području Općine Rešetari.

Naime, ovim projektom sufinancirat će se mjere energetske učinkovitosti tj. troškovi nabave i ugradnje toplinske zaštite vanjske ovojnice (fasade), energetski učinkovite vanjske stolarije te energetski učinkovitog sustava grijanja i prozračivanja u kućanstvima na području Općine Rešetari.

pdfNATJEČAJ

pdfPRAVILNIK

wordPRILOG 1 - prijavni obrazac

pdfPRILOG 2 - izjava prijavitelja

wordPRILOG 3 - zahtjev za isplatu sredstava sufinanciranja

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...