Sastanak načelnika općine sa članovima Mjesnog odbora Adžamovci i udruga iz naselja Adžamovci

opcina-zgrada-novaČlanovi mjesnog odbora Adžamovci i udruga NK POLET i DVD-a predvođeni predsjednikom mjesnog odbora Željkom Domazetovićem , održali su 06.08.2015. godine u mjesnom domu sastanak s načelnikom općine gdje se raspravljalo o aktualnim i mjesnim problemima, te je podnijeto izvješće o otežanom radu udruga koje djeluju i rade u Adžamovcima.

Načelnik općine Zlatko Aga prisutne je izvijestio o radu općine kao i obvezama rada Mjesnog odbora, a posebno o radu udruga građana koja se moraju prilagoditi radu prema novom Zakonu o udrugama te financiranje istih.

Načelnik općine Rešetari izvijestio je prisutne o radovima na sportsko-školskoj dvorani pri Osnovnoj školi kao i skoroj izgradnji kanalizacije u Adžamovcima, legalizaciji mjesnog doma i dr. Donijeta je odluka o inicijativi uređenja vanjskog pročelja mjesne crkve, te se načelnik općine zahvaljuje gosp. Petru Domazetoviću i njegovoj obitelji iz Osijeka, rođenom u Adžamovcima, na vrijednom poklonu od cca 30.000,00 kn za nabavku novih crkvenih klecala i klupa koja će biti posvećena na blagdan Velike Gospe u Adžamovcima na svetoj misi u 11 sati.

Donijet je plan radova na nogometnom igralištu, te uređenju okoliša i prostora dječjeg igrališta.

Shodno problemu u radu udruga, 12. kolovoza održat će se izvanredna skupština NK POLETA, sa ciljem preustroja rada nogometnog kluba i članova te usklađenje sa novim zakonskim obavezama.

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...