Dok djeca odmaraju, uređuje se unutrašnjost i dvorište dječjeg vrtića

vrticDječji vrtić „Čarobni svijet" u Rešetarima privremeno je zatvoren za polaznike, djelatnici su na kolektivnom godišnjem odmoru, a u tijeku su radovi na unutrašnjem uređenju zgrade vrtića i vrtićkog dvorišta. Svi radovi biti će završeni do 21. Kolovoza, a polaznici vrtića ponovo će svakoga dana redovito pohađati vrtić od 01. Rujna.

Ravnateljica vrtića Jasminka Kolić i osnivač Općina Rešetari ukazali su na potrebu temeljitog uređenja i osvježavanje vrtićke zgrade, u kojoj polaznici vrtića tijekom godine i najviše borave.

Unutrašnjost objekta je zaštićena novim zaštitnim materijalom pošto se radi o montažnom objektu, popravljen je namještaj i obojani dijelovi namještaja. Taj posao rade zaposlenici tkz. „javnih radova" iz programa HZZ-a „ Radom za zajednicu i sebe".

Dakako da će se urediti i dvorište, sprave dječjih igrališta i druga popratna oprema. Početkom rujna krenut će nova vrtićka (i školska) godina i polaznici vrtića radit će u novouređenom i osvježenim prostorima.
Osim redovitog programa, koji će polaziti 32 polaznika, nastavit će se i program tkz. „male škole", predškolskog programa, priprema djece za polazak u prvi razred osnovne škole.

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...