Krenuli su radovi, Reštarci će uskoro imati moderan objekt centar za rekreativce i pripreme sportaša

1 39Započeli su radovi prve faze dugo očekivanog uređenja sportskog objekta za rekreativce i pripreme sportaša u Rešetarima.

Na natječaj za izvođača radova najpovoljniju ponudu od 559.131,25 kn s PDV-om, dala je tvrtka Graditeljstvo VIP d.o.o. Slavonski Brod, dok je prema javnoj nabavi ukupna vrijednost radova prve faze bila procijenjena na 650.000,00 kn, a rok završetka radova je 31.12.2017. godine.

Prva faza obuhvaća adaptaciju krovišta s izolacijama, ugradnjom vanjske i unutarnje stolarije, strojarsku nadogradnju objekta, elektroinstalacije, uređenje unutarnjeg prostora i postavljanje keramike.

Druga faza obuhvaća energetsku obnovu objekta (vanjska ovojnica prema energetskom projektu), uređenje okoliša te opremanje prostora i teretane, koja bi se trebala realizirati do kraja 2018. godine.

„Realizacijom ovog projekta, općina, a nadasve nogometni klub Budućnost iz Rešetara imat će kvalitetnu sportsku infrastrukturu koja će potaknuti ozbiljniji razvoj sportskog i rekreativnog života na našem području te se planira privući brojne sportaše svih uzrasta i rekreativce u našu općinu", rekao je načelnik Zlatko Aga. Također je dodao kako se zadnje desetljeće značajno ulaže u sportsku infrastrukturu iako je riječ o interesima mladih, općina ih ne zanemaruje.

„Osim namjene za sportske rekreativce, objekt s terenima bit će korišten kao i javna ponuda za potrebe, kako udruga tako i samih građana okolice Rešetara u svrhu razvoja društvenog života", kazao je načelnik Aga.

FOTO GALERIJA...

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...