Na igralištu NK Mladosti iz Brđana postavljeni reflektori

01U selu Brđani na nogometnom igralištu NK Mladosti, 22. studenog 2017. godine, postavljeni su LED reflektori za osvjetljivanje igrališta.

U projektu sudjeluje Općina Rešetari i korisnik igrališta NK Mladost Brđani. Nabavljeni su noseći LED reflektori SMD tehnologije, stupovi, uzemljeni kabeli za dovod struje i gromobranske trake. Značajan doprinos u radu dao je komunalni pogon Općine Rešetari u pripremi i provođenju svih različitih aktivnosti.

Nogometno igralište osvijetlit će 12 LED reflektora SMD tehnologije po 100 W koji u qvelike štede energiju, a daju jaku svjetlost, postavljeni na 4 stupa visine 12 metara. Postavljeni reflektori veliki je iskorak, ne samo u pogledu infrastrukturnog opremanja sportskih terena jer će se ovih dana započeti postavljanje reflektora i na nogometnom igralištu u Gunjavcima, već prije svega za bolje i lakše funkcioniranje klubova koji bi trebali doprinijeti boljim uvjetima rada i treniranju svih uzrasnih kategorija.

Velike pohvale i nogometnim klubovima koji su unatoč teškim uvjetima rada uspjeli napraviti velike stvari i rezultate za općinu i svoja naselja, kako u promidžbi i vođenju mladih prema sportu, tako se nadam da će ovogodišnje ulaganje u sportske terene dati još veći poticaj daljnjem radu i još boljim rezultatima – naglasio je načelnik Zlatko Aga.

1

2

3

4

5

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Fax: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...