za baner video

 

Planinari HPD-a „Sokolovac“ Požega spustili se u selo Drežnik (općina Rešetari)

DSC 5074Na tradicionalnom pohodu „Najviši vrh Babje Gore – Kapavac" u 24.11.2019. godine u organizaciji HPD-a „Sokolovac" Požega, najvišeg vrha sela Drežnik i općine Rešetari, okupilo se 30-tak planinarskih članova, koji su se po obilasku gorja spustili u selo Drežnik, općina Rešetari (Brodsko-posavska županija) gdje su ih dočekali mještani sela i članovi KUD-a Drežnik te prigodnim toplim čajem i ručkom ugostili.

U ugodnoj šetnji planinari su uživali u prekrasnom jesenskom danu i ljepotama Babje Gore, a dolaskom u selo Drežnik pojavilo se i sunce i to svojim prvim dolaskom planinarskih skupina. Voditelj planinara Predrag Livak i načelnik općine Rešetari Zlatko Aga ovim dolaskom, kao i sami mještani, potakli su temu razgovora izgradnje planinarske kuće na vrhu Kapavca (618 m) koji je ujedno granica dviju županija Požeške i Brodsko-posavske, kao i općina Rešetari i Brestovac (Požeško-slavonska).

U ovaj plan uključit će se spomenute općine i planinarska društva te će se tražiti pomoć Hrvatskih šuma u realizaciji ovog projekta. HPD „Sokolovac" Požega uručio je Marijanu Ruškanu i načelniku Zlatku Aga zahvalnicu za doprinos i gostoprimstvo planinara.

 

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...