Podnošenje jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore za 2021. godinu

7194Poljoprivrednici s područja Općine Rešetari i Grada Nova Gradiška, u podružnicama Agencije za plaćanje možete podnijeti Jedinstveni zahtjev za izravne potpore i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2021. godinu.

Svoj zahtjev poljoprivrednici mogu samostalno popuniti u Agronetu, ali ga moraju isprintati te poslati poštom ili ga osobno donijeti u podružnicu Agencije u svojoj županiji do 17. svibnja 2021. godine.

Poljoprivrednici koji posjeduju e-poljoprivrednu iskaznicu zahtjev mogu podnijeti elektronički, uz elektronički potpis. Svima koji nemaju tu mogućnost pomažu djelatnici Agencije za plaćanje, Ministarstva poljoprivrede (bivša Savjetodavna služba) i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.


Također naglašavamo da se za već prijavljene pojedinačne poljoprivredne parcele ili za pojedinačna prava na plaćanja u jedinstvenom zahtjevu može zatražiti izmjena ili dopuna jedinstvenog zahtjeva najkasnije do 31. svibnja 2021. godine i to bez primjene administrativnih kazni za kašnjenje. Podnošenje jedinstvenog zahtjeva u roku za zakašnjele zahtjeve je do 11. lipnja 2021. godine, ali se u tom slučaju smanjuje visina plaćanja po danu kašnjenja.

Pravilnik o provedbi izravne potpore u poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2021. godinu možete pronaći na linku https://www.apprrr.hr/izravne-potpore/.

Za pomoć u ispunjenju prijave za potporu možete se obratiti ispostavi Agencije za poljoprivredu i hranu u općini Rešetari, Vladimira Nazora 30, Rešetari, prvi kat.

U svrhu što uspješnije prevencije širenja corona virusa (COVID-19) molimo poljoprivrednike za razumijevanje zbog mjera koje poduzimamo s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, a sve kako bi smo zaštitili sve naše poljoprivrednike i njihove obitelji, ali i radnike i njihove obitelji, da dogovore dolazak u Agenciju telefonskim putem na broj 035/330-143 ili elektroničkom poštom na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...