za baner video

 

Započeli su radovi uklanjanja otpada odbačenog u okoliš na području Općine Rešetari

10Općina Rešetari nastavlja s aktivnostima zaštite okoliša na svome području. Započeli su radovi uklanjanja otpada odbačenog u okoliš (tzv. divlja odlagališta) na 3 lokacije: u Drežniku, Gunjavcima i Adžamovcima.

Vrijednost projekta je 209.000,00 kn. Projekt je sufinanciran sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u maksimalnom iznosu od 40% procijenjenih i opravdanih troškova projekta, odnosno odobreno je 83.600,00 kn.
Izvođač radova je Automehanika i građevinarstvo Gudeljević, vl. Goran Gudeljević, investitor Općina Rešetari a za nadzor radova je ugovoren IPZ UNIPROJEKT TERRA d.o.o., tvrtka koja je izradila i Plan sanacije uklanjanja otpada odbačenog u okoliš.

„Realizacijom ovog projekta ukloniti će se negativan utjecaj i omogućiti povrat okoliša u prirodno stanje, te stvorili preduvjeti za sprječavanje ponovnog odbacivanja otpada na tim lokacijama. Povećati će se zaštita okoliša i njegovih sastavnica, te spriječiti negativan utjecaj na zdravlje ljudi i okoliš“ – istaknuo je načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga.

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...