za baner video

 

Održana sjednica Stožera civilne zaštite Općine Rešetari

  1. travnja 2023. godine u prostorijama Općine Rešetari je održana sjednica Stožera civilne zaštite Općine Rešetari koju je sazvao načelnik Općine Rešetari.

Na sjednici je iznesen prijedlog Plana rada Stožera civilne zaštite Općine Rešetari za protupožarnu sezonu 2023. godine, prijedlog Financijskog plana za požarnu sezonu 2023., prijedlog Plana aktivnog uključenja subjekata zaštite od požara za 2023. godinu, prijedlog Plana motrenja, čuvanja i ophodnje otvorenog prostora i građevina za koje prijeti povećana opasnost od nastajanja i širenja požara te prijedlog Plana operativne provedbe Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku na području Općine Rešetari u 2023. godine.

Načelnik Općine Rešetari dao je prijedlog za održavanje probnih vježbi civilne zaštite za ovu 2023. godinu, a koje bi se trebale održati početkom rujna 2023. godine.

Sjednici su prisustvovali načelnik Općine Rešetari i načelnik Stožera civilne zaštite Zlatko Aga, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Rešetari Monika Starčević,  članovi Stožera te Hrvoje Romić, predstavnik Zavoda za unaprjeđenje sigurnosti d.d.

 

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...