za baner video

 

Oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme

zgrada-opcine-resetariOpćina Rešetari raspisala je Oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u Jedinstveni upravni odjel Općine Rešetari na radno mjesto – komunalni djelatnik – 1 izvršitelja/ce na određeno vrijeme od šest mjeseci uz obvezni probni rad od dva mjeseca.

Opći uvjeti za prijam: hrvatsko državljanstvo, punoljetnost i zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima.
Posebni uvjeti: niža stručna sprema ili završena osnovna škola, položen vozački ispit B kategorije, najmanje 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, osposobljenost za rukovanje motornom kosilicom (krčilicom)(rad na siguran način).

Obavijest o vremenu održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, pravni i drugi izvori za provjeru znanja bit će objavljeni na web stranici Općine Rešetari i oglasnoj ploči Općine Rešetari, najmanje 5 dana prije održavanja provjere znanja.

Pisane prijave s prilozima na oglas dostavljaju se na adresu: Općina Rešetari V.Nazora 30, Rešetari , s naznakom „Oglas za prijam u radni odnos u Jedinstveni upravni odjel-Komunalni pogon „NE OTVARAJ". Prijave se moraju dostaviti u roku od 8 dana od objave oglasa u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područni ured Nova Gradiška.

 
pdfOGLAS         
 
pdfUPUTE        
 
pdfOPIS POSLOVA

Općina Rešetari
Načelnik: Zlatko Aga 

 

Adresa: Ulica Vladimira Nazora 30 
35403 Rešetari 

Telefon: (035) 367 296 
Računovodstvo: (035) 333 111 

resetari.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. saznajte više...